РИСУВАНЕ ЗА ДЕЦА

 Рисуване за деца от 6 до 12 годишна възраст:

 

Рисуване за деца. На всеки урок разглеждаме нова, забавна и образователна за децата тема. Учим се как да композираме правилно в листа. Съобразяваме съотношенията и пропорциите при построяване на форма. Изучаваме цветовете, техните свойства и приложение. Малките таланти имат възможност да експериментират с различни професионални техники. Децата се запознават с основните принципи в рисуването, стилове и направления в изкуството; развиват своята наблюдателност, образно мислене и естетическо чувство.

Рисуването провокира у децата различен поглед над заобикалящата ги предметна действителност; спомага за вникване в детайлите, формите и цветовете. Всяко дете обича да рисува, а удоволствието от това занимание става многократно по-голямо при постепенното усвояване на нови изразни средства. Заниманията с  рисуване развиват творческото мислене; спомагат за повишаване на концентрацията и самокритичността.

Обучението е в малки групи – до 5 деца в група. Курсът се провежда в петък от 14 до 15.30 ч. и събота от 14:00 до 15:30 ч. (два учебни часа).

Цена: 65 лв. – месечна карта за едно посещение в седмицата (2 учебни часа). Картата трябва да бъде използвана в рамките на 30 календарни дни.

Единично посещение на групово занимание – 25 лв./два уч.часа

Индивидуални уроци: 30 лв./два уч.часа